Odpiek pieczywa |
Autor |
Wiadomość |
+marta1
Stanowisko: klient
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2013-02-22, 18:49
|
|
|
a ja dzisiaj działałam, przy piecu i o dziwo nie spaliłam mojej biedrony :D |
|
|
|
|
@Mała82
Stanowisko: klient
Dołączyła: 15 Paź 2010 Posty: 613
0
0
|
Wysłany: 2013-02-22, 20:18
|
|
|
A dokumentację wypełniłaś? |
|
|
|
|
@realistka
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 05 Lis 2012 Posty: 229
0
0
|
Wysłany: 2013-02-22, 22:22
|
|
|
Ch..j z dokumentacja grunt,że sklep cały oczywiście żart dokumentacja musi być,żeby wszystko było ok najlepiej pisać na kartonach dzień i godzinę odmrażania wtedy nie będzie żadnej wpadki,u nas schodzi super,dobrze jest sprawdzić sobie sprzedaż godzinową każdego dnia w tygodniu to ułatwia sprawę |
|
|
|
|
+marta1
Stanowisko: klient
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2013-02-23, 00:16
|
|
|
nawet nie zapomniałam wypełnić ale z tym sprawdzaniem sprzedaży to dobry pomysł jest |
|
|
|
|
monia77
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 27 Lis 2012 Posty: 1
0
0
|
Wysłany: 2013-02-24, 09:00
|
|
|
u nas tez już jest i dajemy sobie radę a zapach pieczywa przyciąga klientów staramy się wypiekać do pewnej godziny żeby poszło,a później koniec :rool: |
|
|
|
|
paclan1
Stanowisko: kasjer
Dołączył: 20 Lip 2011 Posty: 14
0
0
|
Wysłany: 2013-03-21, 07:27
|
|
|
realistka napisał/a: | dobrze jest sprawdzić sobie sprzedaż godzinową każdego dnia w tygodniu to ułatwia sprawę |
no dobrze a ile czasu poświęciliście na analize sprzedazy godzinowej, czy pierwszy tydzien wystarczyl czy moze nie? |
|
|
|
|
@etaba
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 25 Kwi 2012 Posty: 310
0
0
|
Wysłany: 2013-03-21, 19:17
|
|
|
U nas piec stoi - ale jeszcze nie działamy- pewnie niedługo to nastąpi. :D |
|
|
|
|
~michal77
Stanowisko: klient
Dołączył: 29 Paź 2012 Posty: 37 Skąd: SWD
0
0
|
Wysłany: 2013-03-21, 23:05
|
|
|
Dziś spróbowałem bagietki czosnkowej i croissant'ów, bardzo dobre |
|
|
|
|
@realistka
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 05 Lis 2012 Posty: 229
0
0
|
Wysłany: 2013-03-21, 23:09
|
|
|
Pierwszy tydzień to taki tydzień próby,ludzie muszą poznać asortyment,ale już w drugi kupują to co im smakuje więc moim zdaniem lepiej sugerować się tym drugim tygodniem. U nas z dnia na dzień coraz większa sprzedaż była, teraz już się unormowało. W trzecim tygodniu to już same będziecie wiedzieć ile czego Wam się sprzedaje najlepiej i w jakich godzinach, nam najlepiej schodzą bagietki czosnkowe i ciastka z morelą :D ale to chyba wszędzie tak samo.
Powodzenia. |
|
|
|
|
+marta1
Stanowisko: klient
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2013-05-27, 10:19
|
|
|
ostatnio chleb do odpieku dostajemy na palecie nie w kontenerze i mam problem co wpisujecie w arkusz kontrolny ? |
|
|
|
|
DarkSide
Stanowisko: były pracownik
Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 3461 Skąd: Polska
0
0
|
Wysłany: 2013-05-27, 12:24
|
|
|
marta1, dane które są na kartce która jest na tej palecie. tam pisze o ktorej |
_________________ Życie bez biedronki jest możliwe a do tego wspaniałe!!! |
|
|
|
|
Qubasek
Stanowisko: z-ca kierownika
Dołączył: 04 Cze 2011 Posty: 18
0
0
|
Wysłany: 2013-05-27, 14:07
|
|
|
Początek rozmrażania w tym przypadku, to godzina wyjazdu dostawy z DC. Godzina jest podana na dokumentach, które przywozi kierowca i która powinna być wpisana do książki kontroli. |
|
|
|
|
+marta1
Stanowisko: klient
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2013-05-27, 14:52
|
|
|
dzięki chciałam, się upewnić czy dobrze robię |
|
|
|
|
@agaF
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 26 Maj 2012 Posty: 352
0
0
|
Wysłany: 2013-05-28, 14:40
|
|
|
u mnie pieca nie ma, ale obawiam się, że nasza elektryka na to nie pozwoli, bo non stop się coś psuje i chyba jakby doszedł jeszcze piec to padło nam by już wszystko :D |
|
|
|
|
+marta1
Stanowisko: klient
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2013-06-10, 09:07
|
|
|
jak jest u was ? my znowu nie pakujemy chleba w papierowe torebki.... |
|
|
|
|
|