Nic dodać nic ująć
BOP nie dzieła prawidłowo,skarg nie można wysyłać do góry bo zjawia się trener i straszy nieoficjalnymi zwolnieniami!!!Z tej patoli po prostu trzeba Uciekać bo nie ma wyjścia!!!
Krwiopijcza BIEDRONA się nie zmieni bo tak już się ustawiła że ma za sobą PIP i inne gady
wiem o tym bo sama się przekonałam jak wygląda inspekcja w sklepie nie Pożal się BOŻE o przeprowadzenie ankiety anty mobbingowej nie ma mowy bo inspektor informuje od razu przełożonego że oczywiście nie musi się zgadzać na to bo inni też się nie zgadzają żal i lol!!!
Kto ma poukładane w głowie w tym syfie nie będzie chciał pracować !!!Ja już nie chce być niewolnikiem HODOWCY BIEDRONEK niech mi tylko odda kasę ,którą mi wisi za moje wolne przepracowane na rzecz JMD dni,kiedy miałam dzień wolny pod grożbą zwolnienia szłam grzecznie do pracy by napchać dziś wylewający się portfel Pana z Portugalii!!!
To wstyd że firma ,która skandalicznie łamie prawa i godność człowieka reprezentuje jeszcze Naszych piłkarzy Precz z TAKĄ BIEDRONKĄ z POLSKI jest mi za nią w tej chwili wstyd............!!!