| 

|  | Nasza-Biedronka.plNieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

|  

| superfood |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | helenowska   
 Stanowisko:
 klient

| 

|    Wysłany: 2018-12-12, 17:55   superfood |   
 |  
               | 
 |  
               | Czy kupujecie produkty oznaczone jako superfood. W beidronce coraz ich więcej. Czy warto, czy to głupia moda. Macie jakieś sprawdzone przepisy z tymi dziwactwami?   |  
				| _________________ stonka
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez  2018-12-12, 18:17, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Larrikol [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 2018-12-12, 18:13 |   
 |  
               | 
 |  
               | Oglądałam ostatnio program o tych superfoods'ach, trochę czytałam I tak naprawdę to ściema, moda i sposób na nabijanie kasy. W Polsce też mamy swoje superfoods, a różnica tylko taka, że nazwa mniej egzotyczna   Są po prostu produkty, które zawierają bardzo dużo dobrych składników i dlatego tak się nazywają, ale nie są czymś super w gruncie rzeczy.

Siemię lniane, orzechy, zielenina np jarmuż, jagody, kasza - to tylko kilka z naszych superfoods
   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Bartosz   Administrator

Stanowisko:
 klient

| 

|  Wysłany: 2018-12-19, 01:27 |   
 |  
               | 
 |  
               | moje superfoody najczęściej opierają się na różnego rodzaju kaszach - polecam   |  
				| _________________ 
 Historia forum i wizja organizacji pracowników.

if you let politicians break the law in an emergency they will create an emergency to break the law. #covid

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | uluczka   
 Stanowisko:
 klient

| 

|  Wysłany: 2019-06-03, 13:19 |   
 |  
               | 
 |  
               | Dziś w biedronce na zakupach właśnie takie produkty zauważyłam i dlatego zaczęłam szperać za jakimiś informacjami. Ja kupiłam gotowane buraki i mam zamiar zrobić z nich dwa "dania". Carpaccio oraz ucierane buraczki na ciepło do obiadu. Jakie jeszcze produkty superfood można zakupić w biedronce? |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Liisica   
 Stanowisko:
 kierownik sklepu

| 

|  Wysłany: 2019-08-13, 18:01 |   
 |  
               | 
 |  
               | Super food to nie tylko oznaczone produkty, ale także te które na co dzień dostępne są w normalnej ofercie. Na liście super food znajdują się np orzechy włoskie, siemię lniane, natka pietruszki, miód , jarmuż, dynia.  Nie jest to nic innego jak produkty, które są zdrowe, pełnowartościowe i wykazują wiele rozmaitych właściwości i dobroczynny wpływ na nasze włosy, skórę, paznokcie, układ pokarmowy. A to, że producenci dadzą produktowi łatkę "super food" to jedynie zabieg marketingowy. Radzę się na takie nie nabierać. Co do przepisów to jest ich jest multum  wystarczy trochę popracować z wyszukiwarką
   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach