Kuchnia - Sprawdzone przepisy biedronek
pc - 2014-06-27, 21:04
rozgrzewamy odrobinę tłuszczu na patelni,wbijamy dwa jajka,solimy z umiarem(Marta, z umiarem )mieszamy,jak się jajka zetną,(Marta nie przypala),wyłączamy gaz,posypujemy szczypiorkiem i...wcinamy Smacznego...aaa...jakby co umiem jeszcze parówki zagrzać :D
marta1 - 2014-06-27, 21:08
to podaj przepis na te grzane parówki :D
pc - 2014-06-27, 21:11
to już dla bardziej zaawansowanych...jak nie będziesz przesalać jajek to pogadamy
marta1 - 2014-06-27, 21:16
będę się starać i trenować ale nie wiem kto to wytrzyma ? :D
pc - 2014-06-27, 21:20
w sensie...jakie jajka to wytrzymają?;>
marta1 - 2014-06-27, 21:25
no teraz to pojechałeś :D
pc - 2014-06-27, 21:26
dopieprzyłem...yyy...przesoliłem...?
marta1 - 2014-06-27, 21:29
ogólnie na ostro :rotfl:
pc - 2014-06-27, 21:33
lubisz pikanterii odrobinę? ;>
marta1 - 2014-06-27, 21:39
tak ciut ciut
pc - 2014-06-28, 13:09
szczyptę...
marta1 - 2014-06-28, 13:30
Właśnie tak , jak w dobrej kuchni...
pc - 2014-06-29, 14:08
gdzie kucharek sześć tam...piersi dwanaście
marta1 - 2014-06-29, 16:02
chciałbyś
jonka - 2014-06-30, 12:24
I Wy tutaj?Myślałam,że znów w wannie się spotkamy.....Szukałam przepisu,a spotkałam Was :D
|
|
|