Oceny produktów - Chleb tostowy
usura - 2012-11-25, 15:11 Temat postu: Chleb tostowy Od jakiegoś czasu ja i moja rodzina jesteśmy fanami chleba tostowego.Zaczęłam od kupowania w markecie "dla mnie w sam raz"(mistrzostwo świata ich chleb tostowy),a obecnie kupuje go w Biedronie.I napiszcie mi,dlaczego tego chleba nie da się jeść?Czy on jest wcześniej mrożony i czemu tak szybko wysycha?Mam porównanie z chlebami z innych marketów i nasz chleb jest po prostu niejadalny.Pytałam już Rejona i kierownictwa sklepu co oni robią z tym chlebem,że jest naprawdę niedobry,ale nikt mi nie udzielił odpowiedzi.A Wam smakuje?
marta1 - 2012-11-25, 16:19
co prawda nie próbowałam innych ale nasz na tosty lub grzanki mi smakuje
DarkSide - 2012-11-26, 14:21
usura, to prawda ten chleb jest jakiś albo mokry jak papka, ale pół wyschnięty...
Anonymous - 2012-11-26, 19:42
Mokry mi się zdarzał, ale zniechęciłam się totalnie, jak włos w nim znalazłam.. O ile pierwsze wydaje mi się efektem złego przechowywania (suchego nigdy nie trafiłam), to drugie świadczy o kiepskich warunkach higienicznych w piekarni..
marta1 - 2012-11-27, 09:58
u nas jak było gorąco na sklepie no to fakt chleb się pocił pod folijką i zdarzało się że przez to pleśniał
biedronka1477 - 2012-11-27, 18:40
Fakt tostowy w biedronce jest nie dobry, przeważnie mokry lub wilgotny z zaparowanym opakowaniem. Najlepszy jest chleb prosto z piekarni. Takiej sprawdzonej.
Anonymous - 2012-11-27, 19:23
Ja właśnie jadłam tosty i ja nie narzekam :D
Anonymous - 2012-11-27, 21:27
biedronka1477 napisał/a: | Fakt tostowy w biedronce jest nie dobry, przeważnie mokry lub wilgotny z zaparowanym opakowaniem. Najlepszy jest chleb prosto z piekarni. Takiej sprawdzonej. |
Najlepszy to jest chleb domowy;p
aghni - 2012-12-02, 20:10
kilka razy go kupiłam i nigdy nie był ani mokry ani nic, nawet po kilku dniach świeżość trzymał, no ale ja często tego chleba nie kupuję, może akurat dobrze trafiałam
biedronka1477 - 2012-12-03, 16:13
Tak chleb domowy, tylko kto ma czas go robić.
michal77 - 2012-12-04, 00:39
Ja tam nie wiem czy jest suchy czy mokry, bo zawsze przypiekam go tosterze lub opiekaczu, mniam
Cytrynka - 2013-01-12, 17:45
Nigdy nie trafiłam ani na suchy, ani na mokry. Zawsze jest świeży i dobry. A ostatnio mówią nawet w domu, że jest lepszy niż ten droższy w innych sklepach, bo tosty z niego są takie mięciutkie i pyysznee ;p Mówię o tym w czerwonym woreczku
kluq - 2013-01-12, 18:38
Dokładnie ten sam ale u MNIE masakryczny w dwóch wersjach: stary albo rozpaćkany , OCHYDA
Anonymous - 2013-02-02, 15:43
Cytat: | Tak chleb domowy, tylko kto ma czas go robić. |
Ugniecenie ciasta to 5 minut, wsadzenie po wyrośnięciu do piekarnika, a potem wyciągnięcie - moment.
|
|
|